logo nedupack 0031612653460 logo nedupack +31264950575

Verpakkingen voor auto onderdelen

Maak direct een afspraak
productie_nedupack

Kunststof verpakkingen voor auto-onderdelen zijn van groot belang voor de transport- en logistieke industrie. Deze verpakkingen zorgen ervoor dat auto onderdelen veilig en beschermd blijven tijdens het transport en opslag. Hierdoor worden beschadigingen en kosten voorkomen en blijft de kwaliteit van de onderdelen behouden.

 

koplamp-verpakking

1

Verpakt door Nedupack: ZKW koplamp voor de auto

ZKW is een toonaangevende leverancier van verlichtingssystemen voor de auto-industrie. Het bedrijf zocht naar een oplossing om hun koplampen veilig en efficiënt te vervoeren, zonder dat de kwaliteit van de producten in gevaar zou komen. De verpakking voor de ZKW koplamp is gemaakt van kunststof materiaal en biedt optimale bescherming tegen schokken, trillingen en stof. De verpakking is op maat gemaakt en past perfect om de koplamp, waardoor er geen ruimte overblijft en de koplamp niet kan bewegen tijdens transport. Hierdoor wordt de kans op beschadigingen tijdens het transport geminimaliseerd.

oliekoeler-verpakking

2

Verpakt door Nedupack: Modine oliekoeler

Modine is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van thermische management oplossingen voor diverse sectoren. Een van hun belangrijkste producten is de oliekoeler, die essentieel is voor het goed functioneren van een voertuig. Het verpakken van oliekoelers is daarom van vitaal belang om schade tijdens transport te voorkomen. Nedupack heeft een speciale verpakking ontworpen voor de Modine oliekoeler om ervoor te zorgen dat het veilig en onbeschadigd aankomt bij de klant.

actronics-verpakking

3

Verpakt door Nedupack: ACTronics versnellingsbak onderdeel

ACTronics is een toonaangevende fabrikant van elektronische componenten voor de automobielindustrie. Een van hun belangrijkste producten is het versnellingsbak onderdeel, dat een cruciale rol speelt bij het soepel schakelen van een auto. Het verpakken van versnellingsbak onderdelen is van essentieel belang om schade tijdens transport te voorkomen en ervoor te zorgen dat het onderdeel in perfecte staat bij de klant aankomt. Nedupack heeft een speciale verpakking ontworpen voor het versnellingsbak onderdeel van ACTronics, die de beste bescherming biedt tijdens transport.

auto-koeler-verpakking

4

Verpakt door Nedupack: Handtmann koeler voor auto

Handtmann is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige koelsystemen voor de auto-industrie. Een van hun belangrijkste producten is de koeler voor auto's, die een cruciale rol speelt bij het reguleren van de temperatuur van de motor. Het verpakken van deze koelers is essentieel om schade tijdens transport te voorkomen en ervoor te zorgen dat het product veilig bij de klant aankomt. Nedupack heeft een speciale verpakking ontworpen voor de Handtmann koeler voor auto's, die de beste bescherming biedt tijdens het transport.

Contact

Als je op zoek bent naar hoogwaardige auto onderdelen verpakkingen op maat, dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het beschermen van uw auto onderdelen. Dit kan via +31264950575, Whatsapp of info@nedupack.nl.

    Bel mij terug