NedupackPrivacy policy - Nedupack is a specialist in packaging, protecting and presenting your products.

logo nedupack 0031612653460 logo nedupack +31264950576
logo nedupack consumer

Wij creëren een onderscheidende consumentenverpakking, die de attentiewaarde van uw product vergroot

image nedupack consumer
logo nedupack food

Uw product veilig en aantrekkelijk verpakt in een verpakking welke wij samen met u ontwikkelen

image nedupack food
logo nedupack pharma

Wij ontwikkelen en produceren een veilige en gebruiksvriendelijke verpakkingsoplossing voor uw product

image nedupack pharma
logo nedupack industrial

Wij ontwikkelen transport- en handling trays die uw product beschermen en het logistiek traject optimaliseren

image nedupack industrial

Privacy policy

Privacy policy

 

Uiteraard stellen wij bij Nedupack uw privacy hoog in het vaandel. In onze privacy verklaring leest u hoe wij omgaan met uw gegevens.

 

PRIVACYVERKLARING

 

Nedupack Thermoforming B.V., gevestigd aan Innovatie 3, 6921 RN te Duiven, is
verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.

 

Contactgegevens:
Nedupack Thermoforming B.V.
Innovatie 3
6921 RN DUIVEN
Tel. (+31) (0)26 – 495 05 75
Website: www.nedupack.nl
Email: info@nedupack.nl

 

Dhr. S.H.G. ter Heerdt is de Functionaris Gegevensbescherming van Nedupack
Thermoforming B.V. Hij is te bereiken via pz@nedupack.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Nedupack Thermoforming B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt
van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Locatiegegevens
– Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over
websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders
of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden
ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te
voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke
toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via
pz@nedupack.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Nedupack Thermoforming B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
 Het afhandelen van uw betaling
 U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te
kunnen voeren
 U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
 Om goederen en diensten bij u af te leveren
 Nedupack Thermoforming B.V. analyseert uw gedrag op de website om daarmee
de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen
op uw voorkeuren.
 Nedupack Thermoforming B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier
wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze
belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Nedupack Thermoforming B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen
besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat
hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder
dat daar een mens (bijvoorbeeld een med ewerker van Nedupack Thermoforming B.V.)
tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Nedupack Thermoforming B.V. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig
is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Nedupack Thermoforming B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze
uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te
voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze
opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van
beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Nedupack Thermoforming B.V. blijft
verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Nedupack Thermoforming B.V. gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een
cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt
opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Nedupack
Thermoforming B.V. gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen
ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen
onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten
werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw
surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen
aanbieden.

 

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies
en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

 

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen
cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via
de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-enwat-doe-ik-ermee/

 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld
adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Hieronder een overzicht:

 

Bijvoorbeeld:
Cookie: Google Analytics
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking
in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door
Nedupack Thermoforming B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat
betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u
beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te
sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw
persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de
verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar pz@nedupack.nl.

 

Nedupack Thermoforming B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om
een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-deautoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Nedupack Thermoforming B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en
neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw
gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact
op via pz@nedupack.nl

 

Onze privacy verklaring is hier te lezen en downloaden.